Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker

Shavo System Of A Down signaturmodell

Varenr: 1123728
Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker Shavo System Of A Down signaturmodell Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker Shavo System Of A Down signaturmodell Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker Shavo System Of A Down signaturmodell Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker Shavo System Of A Down signaturmodell Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker Shavo System Of A Down signaturmodell Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker Shavo System Of A Down signaturmodell Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker Shavo System Of A Down signaturmodell Ashdown 22-Head 600 watts bassforsterker Shavo System Of A Down signaturmodell
18 449,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Håndbygd Ashdowns britiske tilpassede butikk, 22 -hodet ble designet rundt Shavo Odadjians ønsker. Shavo Odadjian er en flere prisbelønte musiker, låtskriver og gründer. Han er mest kjent som bassist av systemet til en down, men gutta på Ashdown kjenner Shavo som familie.


Forholdet mellom Ashdown og Shavo begynte helt tilbake i 2002 og Shavo har brukt Ashdowns ABM -serie siden den gang. Shavo delte hans takknemlighet for å være en del av Ashdown -familien, og sa: "Jeg ble hekta av deres personligheter, de var som familie ... så viste de meg forsterkeren og de blåste meg helt bort. At det er et solid-state-volum og et rørvolum på samme forsterker var fantastisk, og jeg hadde ikke sett det før. Jeg er beæret over å være en del av et familieselskap som ikke bare er et "run-of the Mill", og jeg representerer legitimt selskapet." Shavo har siden blitt en stor ambassadør for Meters hodetelefoner, søsterselskap av Ashdown Engineering.


Å følge nøye med på Shavos takknemlighet for ABM -hoder, Ashdown Artist Edition 22 Head måtte bygges på de faste fundamentene til ABM 600 Evo IV, med en 600 watt strømseksjon, 12ax7 drevet ventilforsterker, en -knob komprimering, sub harmonisk generator og 9-bånd ekv.


Shavo ble trukket til utseendet til Geezer Butler Head of Doom etter å ha vært der personlig på sin amerikanske debut på NAMM 2018, så det var tydelig at den 22 hodet fortjente den samme doble VU -funksjonaliteten og dristige visuelle tilstedeværelsen .


Hvorfor 22? Shavo har en nær forbindelse til tallet 22. Vi ble født 22. april, giftet seg 22. mai, System of a Down startet da han var 22 år gammel og System -fansen vil anerkjenne at han ofte har brukt en 22 -trøye på scenen. Det er bare hans ting.


De 22 hodet har en sofistikert 9-bånd EQ med kjent bass, midtre og diskantkontroller og seks glidebrytere som gir presisjonskutt og boost ved 100Hz, 180Hz, 340Hz, 1,3 kHz, 2,6 kHz og 5kHz. EQ kan byttes inn via fotbryter og gir et stort utvalg av tonalvariasjon og skreddersøm av den perfekte tonen.


En gang hørt - aldri glemt. Den 'ene knotten' ABM-under-harmoniske generatoren legger til en oktav under notatene som spilles og bringer fylden til enhver bassdel. Undernivået er uavhengig kontrollerbart, og også fotbrytbar.


Den 22 hodet har en tunerutgang, linje ut, gjennomsiktig FX -sløyfe og en linjeinngang for tilkobling av en ekstern sampler eller lydkilde. Utgangsmutring kutter signalet fra DI -utgangen, men lar tuneren utdata ‘live’, slik at spilleren kan stille opp i stillhet.


FS-4-fotbryteren (ikke inkludert) gir mulighet for tonale girskip på flyet. Med fotbrytbar ventilstasjon, komprimering, EQ og sub harmonisk generator, setter FS-4 dusinvis av lydkombinasjoner ved føttene dine.