A&H ZED60-14FX 8 Mono 2 Stereo med USB

Varenr: 1071066
A&H ZED60-14FX 8 Mono 2 Stereo med USB
6 795,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Mikser med effekter for live / innspilling. 8 mono, 2 stereo med USB.

Live eller i studio, ZED60-14FX er en kompakt, bærbar mikser som er ideell for små band.

Denne mikseren er en gitarists drøm. To av de 8 monokanalene har høyimpedans-jackinnganger som kan ta et normalt linjenivå eller et lavt nivåinngang fra en gitaropptak, slik at gitarer kan plugges rett inn i mikseren uten behov for DI-bokser. Disse inngangene er laget for å gjenskape lyden av en klassisk rørforsterker i en kombinasjons- eller hodeforsterker for utrolig definisjon og varme. To stereoinnganger er tilgjengelig for MP3 / CD-spillere eller tastaturer.

ZED60-14FX kommer med konfigurerbar USB-lyd inn / ut, noe som gjør det enkelt å ta et stereoopptak på konserten eller i studio. Mixeren er utstyrt med profesjonelle XLR-stereoutganger, en fleksibel overvåkingsdel med hodetelefon- og høyttalermatutganger og 16 fantastiske FX.

Viktigst av alt, ZED60-14FX lever opp til lyd og byggekvalitet standarder som har gjort Allen & Heath til et av de mest pålitelige navnene innen profesjonell lyd i mer enn 40 år.