Alesis MultiMix 10 trådløs

Varenr: 1108128
Alesis MultiMix 10 trådløs Alesis MultiMix 10 trådløs Alesis MultiMix 10 trådløs
4 199,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Praktiske tilkoblinger - pluss en stereo Bluetooth -kanal - legg til ekte allsidighet.

Alesis Multimix 10 Wireless omdefinerer Rackmount Mixer -kategorien. Compact and Complete, Multimix 10 Wireless leverer ti-kanals blanding i en fin 3U-pakke som er perfekt for mindre klubber og arenaer, gudshus, samt mobile/reisesystemer. Multimix 10 trådløse drar nytte av en rekke lett tilgjengelige frontpanelkontakter som forbedrer allsidigheten og nytten av denne sjenerøst utstyrte mikseren. Topping av funksjonslisten er en kanal dedikert til å motta stereoavspilling fra hvilken som helst Bluetooth -enhet. Multimix 10 Wireless er en ny rase av Rackmount Mixer.


Alle er velkomne

Multimix 10 Wireless gir et vell av innganger for å imøtekomme nesten alle lydinnganger.  kanaler 1-4  er ideelle For vokal eller akustisk mikrofonerte instrumenter, direkte bokser og mer. Hver gir en XLR MIC -inngang med tilgjengelig fantomkraft; en balansert 1/4" TRS Line Input, pluss en TRS 1/4" Sett inn jack for å innlemme ytterligere effekter eller jobbe med en andre mikser.  kanaler 5-8  er satt som stereopar, og tilbyr 1/4" venstre og høyre inngang. Disse kanalene er ideelle for stereokilder som tastatur, elektronisk trommesett, trommemaskin, ekstern mikser, etc.  kanaler 7-8  også gi venstre og høyre RCA-innganger.


Trådløst under

Strøm et stereo-lydsignal fra hvilken som helst Bluetooth-enhet til  kanaler 9-10  av multimix 10 trådløst. Enkeltknapp sammenkobling holder det enkelt. Nå kan du enkelt spille musikk mellom settene, streame lyd fra en datamaskin under en multimedia -presentasjon, eller til og med spille et spor fra en beskyttelsens smarttelefon for å tilfredsstille den "spesielle forespørselen." Den artikulerende Bluetooth -antennen leverer optimal mottakelse.


Jack Attack

Et ekstra sett med frontpanelkontakter går utover det de fleste rackmiksere tilbyr for å sette din nye multimix 10 trådløse mikser fra hverandre fra mengden i begge bekvemmelighet og funksjonalitet. Ingen flere slangkabler fra foran til bak; ikke mer når rundt og gjett; Ikke mer å montere mikseren for å komme på knektene du trenger. Til å begynne med er kanalene 1 og 2 utstyrt med XLR+1/4" Kombinasjonsinnganger som overstyrer de bakre knektene. Bare koble til en mikrofon for å kunngjøre hus kunngjøringer, legge til en ny kilde, lappe i en sampler eller hva du trenger. Stereo 1/8" Ekstern inngang gir øyeblikkelig tilgang til den dedikerte Bluetooth -kanalen, og gir en rask måte å legge til stereo-, håndholdte eller mobile enheter. Til slutt stereo 1/8" Utgangspanelutgangen gir masterutgangssignalet - tatt før masterfaderen - for å levere en effektiv måte å fange og registrere en levende blanding.


Maksimal blanding

Å bruke multimix 10 trådløs er enkel og intuitiv. Hver enkelt og stereo-sammenkoblet kanal tilbyr en trimknott, topp LED og en glatt reisende 60mm fader for å oppnå det beste signalnivået. I tillegg er det en to-bånd EQ og PAN for å forme lyden og skape en flott blanding. Det er to aux-sendeknotter per kanal for å lage en egen monitorblanding, ved hjelp av en ekstern global effekt, etc. AUX 1 er satt til før-fader og aux 2 er post-fader for maksimal allsidighet.

< Br> dobbelt flersegment LED-målere og en masterutgangsfader lar deg enkelt overvåke og kontrollere nivåene dine. Hovedutganger til venstre og høyre er utstyrt med balansert 1/4" TRS -knekt - ideell for utvidede kabelkjøringer. Venstre og høyre monitor outs gir ubalansert 1/4" Jacks. Det er en egen hodetelefonutgang på frontpanelet, med en dedikert volumkontroll.