AKG C636 kondensatormikrofon

sølvgrå

Varenr: 1094063
AKG C636 kondensatormikrofon sølvgrå
6 488,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Trinn på scenen med en studielegend. Den nye AKG C636 er den legendariske C535 som er oppdatert for dagens strenge krav til live ytelse. Tilbyr den rene studiolyden du har vokst til å elske, innlosjert i et bekymringsfritt holdbart hus, kan du nå fokusere på vokalprestasjonen din-ikke på ytelsen til mikrofonen din.

Bruk noen minutter med AKG C636, og du vil innse at du aldri har holdt en mikrofon som denne. Det proprietære dobbeltsjokkopphengssystemet gir enestående avvisning av håndtering av støy. Og C636-dobler og sjenert;-ned på å holde ytelsen din feilfri ved å innlemme et topp moderne og sjenert; kunst, multi- og sjenert; lag popstøyavvisningssystem som eliminerer plosiver og et konsistent, kardioid polartmønster som eliminerer tilbakemelding.

Laget med hånd- og sjenerte; utvalgte komponenter og manuelt innstilt for en ren gjennomsiktig tone, beholder den nye C636 ånden til den klassiske AKG C535 kondensatormikrofonen, mens den blir oppdatert for å oppfylle kravene til dagens beste vokalutøvere .

  • Studiokvalitetslyd
    -Ved å holde C535-lyden uberørt, fanger C636 lyden din ufiltrert og ukomprimert som ingen andre mikrofoner på markedet.

 

  • Uniform kardioidmønster
    -eliminerer tilbakemelding

 

  • Proprietært dobbeltsjokk Suspensjonssystem
    -Liminerer håndtering av støy

 

  • Multilayer Pop Noise Protection
    -eliminates Plosives

 

  • 24-karat gullbelagt kapsel
    -For for robust scene pålitelighet