Airturn AT-104 fjernkontroll

trådløs enhet for digitale noteark

Varenr: 1123412
Airturn AT-104 fjernkontroll trådløs enhet for digitale noteark
386,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
05.06.2024 dersom leverandør har varen på lager

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Airturn AT-104 Sides Turner. Designet for eldre datamaskiner uten intern Bluetooth. Sjekk datamaskinspesifikasjonene dine for Bluetooth før du kjøper. Ideell for musikere som trenger å lese digital noter mens de holder hendene på instrumentene sine, er AirTurn AT-104 designet for å fungere med to fotbrytere for fremover og bakover-side svinger (fotbrytere tilgjengelig separat som et tilleggskjøp).

 

Airturn AT-104 kommer i to deler: AT-104 trådløse sender, som kobles til en eller to øyeblikkelige fotbrytere (fotbrytere tilgjengelig som et eget tillegg -kjøpet). Den trådløse USB -mottakeren, som kobles til en vertsdatamaskins USB -portefølgende å bruke uten programvare å installere! Bare koble mottakeren inn i USB-porten på Windows- eller Mac-PC-en og koble senderen til et bredt utvalg av øyeblikkelige fotbrytere og pedaler med 1/4 tommer hann til hannkabler. å bare vende fremover, eller med to fotbrytere for å vri fremover og bakover. Hver sender og mottaker er sammenkoblet med en unik ID, slik at flere luftturer kan brukes på samme rom. Perfekt for band og store musikkensembler.

 

Airturn AT-104-senderen kjører på 2x AA-batterier i opptil flere uker om gangen (faktisk bruk kan variere). Omtrent 100 fots trådløst driftsområde mellom sender og USB -mottaker. AirTurn AT-104 vil fungere med de fleste øyeblikkelige brytere som har en 1/4 'lydplugg. Airturn AT-104 vil føle om bryteren normalt er åpen eller lukket (ofte referert til som polaritet i musikkbrytere). Fordi noen brytere har varierende grad av debounce eller dårlige kontakter, sjekk   her   for en liste over AirTurns anbefalte fotbrytere.

 

AirTurn AT-104 er kompatibel med Windows 10, Windows Vista, Windows 7, Surface RT og Windows 8 bare  -  ikke kompatible med Windows XP- eller iOS-enheter som iPad   (for iPad og iOS-kontrollere, se   Bluetooth Airturn for nettbrett og datamaskiner) inkluderer: Airturn AT-104 Trådløs sidevendende senderwireless USB Receiver2 AA BatteriesInstruction ManualWeight: .5 lbs (226 GMS) Fraktdimensjoner: 6 'W 2' H 8 'D