Adam Hall Accessories Saveking - Safety

Rope 4 mm with Fall

Varenr: 1057902
Adam Hall Accessories Saveking - Safety Rope 4 mm with Fall
288,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

SAVEKINGS Sjokk-absorberende sikkerhetstau

Tysklands eneste sikkerhetstau med et inspeksjonssertifikat i henhold til forskriftene fra det tyske arbeidsgiverens ansvarsforsikringsforening (BGV)

Sikkerhetstau med en integrert brems for kontrollert dissipasjon av høstenergi , godkjent som et sikkerhetstau for bruk i underholdningsindustrien (BGV C1).
Når konvensjonelle ledetau brukes, kan høye nivåer av lineært momentum resultere hvis sikret utstyr faller. Savekings Wire Ropes Incorporate en sløyfe med en bremseklemme. I tilfelle et fall, innsnevrer sløyfen, og absorberer dermed de høye sjokkkreftene. En fargemarkering på bremseklemmen fungerer som en indikator på at tauet er i god stand.
SaveKings sikkerhetstau kan brukes til enkelt- eller dobbeltstrenget sikring av utstyr og er godkjent i henhold til BG Test Certificate MO 105107 for Følgende maksimale vekter:

  • SaveKings 3 mm: 20 kg (dobbeltstrenget 30 kg)
  • SaveKings 4 mm: 40 kg (dobbeltstrenget 60 kg)
  • SaveKings 5 ??mm: 60 kg (dobbeltstrenget 90 kg)

Den potensielle fallhøyden må ikke overstige 20 cm! Den kontrollerte spredningen av fallenergien gjør det mulig å bruke tau som er mindre i diameter enn sammenlignbare konvensjonelle sikkerhetstau. Sammenligning av SAVEKINGS Sikkerhetstau og standard sikkerhetstau i henhold til gjeldende standard DIN 56927:

  • SaveKings 3 mm = 5-6 mm Sikkerhetstau
  • SaveKings 4 mm = 7-8 mm Sikkerhetstau
  • SaveKings 5 ??mm = 8-10 mm sikkerhetstau