ADAM Audio T5V aktiv studiomonitor

(Pris pr stk)

Varenr: 1104604
ADAM Audio T5V aktiv studiomonitor (Pris pr stk) ADAM Audio T5V aktiv studiomonitor (Pris pr stk) ADAM Audio T5V aktiv studiomonitor (Pris pr stk)
2 080,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Adam T5V er en lavt priset tovegs nærfelt monitor til bruk i mindre rom.

Med 5" bass strekker denne seg ned til 45Hz i bunnen, og med den nye U-ART diskenten, et gjennombrudd på kostnad kontra lyd, går det helt opp til 25kHz. Baffelen til bånddiskanten er den samme som blir brukt i flaggskipet, S Series monitorene. Denne gjør at sweet spot på tilbakelytting og miksing ikke er begrenset til et veldig bestemt område og du kan ha et større område som din lytteposisjon.

Et faset kabiett med bassporten bakover, samt kompakt format, gjør at du kan plassere monitoren hvor som helst i rommet uansett hvor lite det er, og har også innebygget DSP-styrt delefilter og eq, samt flere tilkoblingsmuligheter. Med en 50W forsterker til bass og 20W til diskant, gir T5V et lydtrykk på opptil 105 dB per par.

Disse tingene samlet gjør T5V til et godt valg for flere bruksområder: mindre kontrollrom og studio, og video- og kringkastingproduksjon.

 

Spesifikasjoner;

U-ART bånddiskant med HPS baffel.
Polypropylen 5" bass.
Bakovervendt bassport.
Samlet effekt: 70W (50W bass/20W diskant)
Frekvens respons: 45 Hz - 25 kHz
Max lydtrykk på et par (1m avstand): 106 dB