ADAM Audio SUB15 aktiv sub

1000 W / 1x15"

Varenr: 1098690
ADAM Audio SUB15 aktiv sub 1000 W / 1x15"
36 705,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sub15 er en ekstremt kraftig subwoofer som kan utvide frekvensområdet for hoved- og midtbaneskjermer ned til 20Hz. The Rurdy 15" Woofer er laget av en usedvanlig stiv aluminiumsmembran og er drevet av to kraftige magneter og en 100 mm stemmespole. Med 1000 watt (RMS) kraftfunksjon, har PWM -forsterkeren en effektivitetsfaktor på nesten 90%. Med disse ytelsesfunksjonene er Sub15 lett i stand til å håndtere kritiske musikalske passasjer med intense og plutselige bass -topper uten å vise tegn på forvrengning eller overoppheting. Den nedadgående avfyringsbassport er spesialdesignet med store dimensjoner og avrundede kanter for å avbryte eventuell portstøy.

For å justere lyden fra sub15 til forskjellige romsituasjoner eller individuell smak, har vi implementert flere kontroller inkludert en for volum (-60dB til +6dB) og en for crossover -frekvensen (50Hz - 150Hz). Satellitthøyttalerne kan enten kjøres i hele rekkevidde eller høypassfiltrert på 85Hz. Dette gjør at Sub15 enkelt kan integreres i et Dolby -surroundoppsett. Ugunstige faseforhold mellom satellittene og subwooferen, spesielt i crossover -frekvensområdet, kan enkelt kontrolleres med den medfølgende fasen omvendt bryter.

Sub15 er også veldig fleksibel når det gjelder tilkobling: det er balansert (XLR) og ubalanserte (RCA) inngangs-/utgangskontakter som finnes på baksiden av subwooferen.

Sub15 kombinerer utmerket forbigående responsfunksjon med en imponerende lavfrekvensytelse for å muliggjøre en genuint musikalsk reproduksjonsopplevelse. Med en høy og uforstyrret lydtrykksutgang på 120 dB maksimal SPL på en meter, gjør Sub15 den perfekte subwooferen for mellomstore og større kontrollrom.

 

Adam lyd subwoofere er designet med ett primært mål for å oppnå absolutt nøyaktighet og en autentisk naturlig lyd i prosessen med musikkreproduksjon. Dette betyr å kombinere eksepsjonell bass kraft med presisjon og klarhet i hver subwoofer. Disse elementene er de perfekte partnerne for å utfylle den høyt anerkjente klarheten og åpenheten til Adam -skjermer i de nedre og laveste frekvensene.

Alle subwoofere har både balanserte (XLR) og ubalanserte (RCA) inngangs-/utgangskontakter og omfattende Kontrollalternativer som gjør det mulig å tilpasse seg forskjellige romakustikk og krav.

Panel/kontroller

Alle subwoofere har en nivåkontroll (-60dB til +6dB), fasebryter (180 °) og en variabel øvre frekvenskontroll (50-150Hz). For satellittutgangene kan et 85Hz høy passfilter skiftes inn for å blokkere frekvenser under 85Hz slik at satellitthøyttalere kan oppfylle Dolby® -anbefalingene for teaterlyd og også for å avlaste satellittene fra de lavere frekvensene. I tillegg kan du enten slå av/på subwoofer manuelt eller bruke alternativet for automatisk å slå på subwooferen når den mottar et signal (‚signal-på/kontinuerlig&Apos;).