ADAM Audio SUB12 aktiv sub

200 W / 1x12"

Varenr: 1098689
ADAM Audio SUB12 aktiv sub 200 W / 1x12" ADAM Audio SUB12 aktiv sub 200 W / 1x12"
17 849,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sub12 er en kraftig subwoofer designet for å utvide lavfrekvensfunksjonene til et hvilket Optimalisert for nøyaktig reproduksjon fra en bassreflekskabinett. Det nedskytende bassrefleksrøret unngår påtrengende ventilasjonsstøy på grunn av dens generøse størrelse og form. PWM -forsterkeren gir over 90% effektivitet og kan håndtere kritiske passasjer uten overoppheting i lange perioder. En ekstra utgang lar deg kaskade så mange subwoofere som nødvendig.

Sub12 subwoofer gir en presis kombinasjon av lav avskjæringsfrekvens (-3dB ved 22Hz) og et udesset høyt lydtrykknivå (115dB SPL ved 1M) .

 

Adam Audio Subwoofers er designet med ett primært mål i tankene: å oppnå absolutt nøyaktighet og en autentisk naturlig lyd i prosessen med musikk reproduksjon. Dette betyr å kombinere eksepsjonell bass kraft med presisjon og klarhet i hver subwoofer. Disse elementene er de perfekte partnerne for å utfylle den høyt anerkjente klarheten og åpenheten til Adam -skjermer i de nedre og laveste frekvensene.

Alle subwoofere har både balanserte (XLR) og ubalanserte (RCA) inngangs-/utgangskontakter og omfattende Kontrollalternativer som gjør det mulig å tilpasse seg forskjellige romakustikk og krav.

Panel/kontroller

Alle subwoofere har en nivåkontroll (-60dB til +6dB), fasebryter (180 °) og en variabel øvre frekvenskontroll (50-150Hz). For satellittutgangene kan et 85Hz høy passfilter skiftes inn for å blokkere frekvenser under 85Hz slik at satellitthøyttalere kan oppfylle Dolby® -anbefalingene for teaterlyd og også for å avlaste satellittene fra de lavere frekvensene. I tillegg kan du enten slå av/på subwoofer manuelt eller bruke alternativet for automatisk å slå på subwooferen når den mottar et signal (‚signal-på/kontinuerlig&Apos;).