ADAM Audio S5V Midfield / Main monitor

3-way system, 12" woofer (pris pr stk)

Varenr: 1098683
ADAM Audio S5V  Midfield / Main monitor 3-way system, 12" woofer (pris pr stk)
107 599,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

S5V-hovedmonitoren er designet for mellomstore og større studiokontrollrom. Klarhet.

 

Adam Audios utvidede lineære utflukt (ELE) bassdrivere og symmetrisk magnetmontering (SMA) teknologi ble utviklet spesielt for S-serien, og den 12-tommers bass Driver på S5V drar nytte av begge konseptene, og tilbyr en kvalitet på reproduksjonen uten like med tanke på nøyaktighet, dynamisk rekkevidde og frihet fra fargelegging. Den 4-tommers DCH MF-driveren, med sin unike hybridkuppel/kjeglebygg Høyd og sikrer at lydfeltet presenteres i alle sine mest delikate filigrandetaljer.

 

Off-Axis-svarene til diskanten og midtre sjåfører forblir ekstremt nøyaktige takket være den Tilsetning av bølgeledere med høy og midtfrekvent bølgeledere frest fra solid aluminium: Adam Audios nyutviklede mellomtoner og høyfrekvente forplantningssystemer (MPS og HP). Den resulterende stabile, omfattende spredningen sikrer at team på mer enn én person kan jobbe i høyttalerenes søte sted samtidig, som ofte er nødvendig i større kontrollrom.

 

S-serien 'spesialdesignede DSP optimaliserer høyttaleren for å lage lineære responser for hele serien, samt gi brukerutjevning og innstilling av innstilling/stemmer. DSP håndterer også den begrensningsbaserte høyfrekvente driverbeskyttelsen, behandler signalene fra AES3 digitale innganger, og vil i tide lette forskjellige utvidelsesalternativer. Programvareoppdateringer kan utføres med letthet via den tilknyttede USB-porten, som også lar brukere koble til datamaskiner og kontrollere høyttalers DSP-funksjoner via en programvarefront.

 

En klasse D 700 W-forsterker driver S5Vs bassenhet, med ytterligere klasse D-design som gir henholdsvis 300 W og 100W til DCH Mid and S-Art Treble-drivere.

Kombinasjon av den legendariske presisjonen til Adam Audio's Proprietary Drivere med kraften i selskapets forsterkning, er S5V en referansemonitor for virkelig kresne lydfagfolk på jobb i de mest ekspansive lyttemiljøene.