ADAM Audio S3V Nær/Midtfeltsmonitor

3-way system, 9" woofer (pris pr stk)

Varenr: 1098677
ADAM Audio S3V Nær/Midtfeltsmonitor 3-way system, 9" woofer (pris pr stk)
33 319,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

S3V er en treveis studio-skjerm optimalisert for vertikal bruk og primært designet for midtbaneapplikasjoner, selv om den også kan brukes i mer kompakte lyttemiljøer.

 

Bassfrekvenser fra 32 Hz til 250 Hz håndteres av Adam Audios helt nye 9-tommers utvidede lineære utflukt (ELE) LF-driver, som inneholder selskapets like banebrytende symmetriske magnetmontering (SMA) og leverer en kraftig, ekstremt nøyaktig lav endeutvidelse Helt ned i underbassenområdet. Midt rekkevidde og HF-informasjon er gjengitt med like analytisk presisjon takket være kombinasjonen av Adam Audios nyutviklede 4-tommers DCH Midtang-driver og den svært raffinerte S-Art Folded-Ribbon HF-driveren. Sammen med den splitter nye HPS-bølgelederen, tilbyr sistnevnte høyfrekvent reproduksjon med et ekstremt bredt søtt sted med fin, svært detaljert avbildning og en naturlig klingende følelse av dybde.

 

S-serien 'spesialdesignede DSP optimaliserer høyttaleren for å lage lineære responser for hele serien, samt gi brukerutjevning og innstilling/stemmefunksjoner på rommet. DSP håndterer også den begrensningsbaserte høyfrekvente driverbeskyttelsen, behandler signalene fra AES3 digitale innganger, og vil i tide lette forskjellige utvidelsesalternativer. Programvareoppdateringer kan utføres med letthet via den tilknyttede USB-porten, som også lar brukere koble til datamaskiner og kontrollere høyttalers DSP-funksjoner via en programvarefront.

 

S3Vs innebygde forsterkning er sjenerøst spesifisert, og består av klasse D-enheter for bass- og mellomtoner-drivere (henholdsvis 500 W og 300W RMS) og en 50 W klasse A/B-forsterker for S-Art Tweeter.

 

Tilbyr feilfri reproduksjon av lydfrekvenser mellom 32 Hz og 50 kHz, er S3V et fremtredende tilbud for alle som krever svært nøyaktig avbildning og lokalisering fra deres referansemonitorer.