Native Instruments Maschine+ og M32

Pakkedeal

Varenr: 1173240
Native Instruments Maschine+ og M32 Pakkedeal Native Instruments Maschine+ og M32 Pakkedeal Native Instruments Maschine+ og M32 Pakkedeal
10 197,-Kampanjepris
14 638,-Ordinær pris
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

I en begrenset periode får du med et M32 keyboard på kjøpet når du kjøper en Maschine+. Kampanjen varer ut september 2022.

 

Native Instruments Maschine+:

  • Rask, intuitiv og morsom måte å lage og fremføre spor og beats på
  • Integrert maskinvare / programvaresystem inkluderer sampler, arrangør, mikser, FX og et innebygd lydgrensesnitt
  • Inkluderer MASCHINE 2-programvare og 8 GB lydbibliotek pluss KOMPLETE 13 SELECT med 50 GB instrumenter og effekter
  • BYGGET FOR FART: MASCHINE lar deg raskt og enkelt produsere beats, melodier og harmonier med kraftige trommesynther, førsteklasses lyder, en integrert sampler og mer – banebrytende programvare møter intuitiv maskinvare for optimal arbeidsflyt.
  • MER VISUELL: To høyoppløselige fargeskjermer gjør det enkelt å dele prøver, bla gjennom og forhåndsvise lyder, finjustere FX og mikse og redigere prosjektene dine – uten å se på datamaskinen.
  • MER INTUITIVT: Hold deg i den kreative sonen med en virkelig praktisk, optimert layout med flere dedikerte funksjonsknapper og en ny fireveis push-koder.
  • MER EKSPRESSIVT: Finn nye måter å uttrykke deg selv på med MASCHINEs Smart Strip – bruk den som pitch bend, tweake effekter, eller strummelelyder som på en gitar.

 

Native Instruments M32:

Har alt du trenger for å lage musikk. Det har 32 tangenter som er gode å jobbe med og er et kompakt verktøy for å uttrykke seg. Kombinert med innovativ programvare, Smart Key funksjoner, og sømløs integrering, gir deg intuitiv kontroll på instrumenteringen, effektene, sløyfene og samplene, alt rett fra tangentbrettet.

 

Inspirasjonen kan komme over deg når som helst og da gjelder det å fange ideene med en gang, uansett hvor du er. Komplete Kontrol M32 er klar for bruk hvor som helst. Enkelt å sette opp, enkelt å lagre, og det passer både arbeidsmetoden og livsstilen din. Hvis du vil lage låter hvor du en er, eller ha en kompakt studioløsning, så finner du dette i Komplete Kontrol M32. Lav vekt og klar for tur, hvor vil din musikk føre deg?